Google

måndag 31 december 2012

Måndag 31 december 2012

Sista dagen på 2012 är idag, helt sjukt vad detta året har gått fort egentligen...? Känns som det har hänt massor samtidigt som det känns som det inte har hänt någonting alls nästan! Fast det är ju rätt mycket om man tänker efter haha.

Idag sov vi länge eftersom vi var uppe sent igår. Vi vaknade och insåg att klockan var för mycket för att ligga kvar i sängen så det var upp och hoppa. Vi stack iväg till Bergvik och jag vart in på systemet och sen åkte vi till biltema. Ljuset på bilen har ju varit konstigt sen vi köpte den men igår så slocknade den högra lampan helt, halvljus lampan alltså. Så vi vart lite irriterade på skitbilen men idag har vi köpt en ny lampa och det fungerar utmärkt. Men hoppas bara att det inte blir ännu mera krångel med det här, då vet jag inte vad jag gör. Kanske lämnar honom på skroten haha.

Nu är Jakob i duschen och efter honom är det min tur. Måste ju göra oss lite fräscha inför kvällen. Vi har laddat med god mat, dricka och raketer så på oss kommer det inte gå någon nöd ikväll/natt. Vi kommer att skåla in året hemma i lägenheten med en bra film och mysigt sällskap. Det känns som att det är tillräckligt i år!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar