Google

måndag 14 januari 2013

Måndag den 14e

Godmiddag!
Är uppe och påklädd ofc. Har inte gjort så mycket ännu faktiskt. Plockat lite efter storstädningen igår och beundrat rummen som är så mycket finare nu! Så härligt att vakna morgonen efter och se att allt (nästan allt) ligger på sina platser. Därför älskar jag att städa, bara för att få se resultatet. Tänkte att jag skulle köra en riktig grov städning någon dag också, kanske får vänta lite till det inte är så kallt ute för jag tänkte putsa fönstren. Vet inte om man kan göra det när det är - grader?

Nu ska jag iallafall slänga ner lite saker i förrådet och passa på att se om det är något vi kan ta upp därifrån. Saknar lite saker här hemma börjar jag inse, så jag ska se om jag kan vara lite uppfinningsrik och hitta något därnere.

Iallafall här är bilderna på vår ommöblering i sovrummet igår;
bytte plats på sängen och korgstolen. Bytte lamporna i fönstret mot den lampan vi hade i vardagsrummet. Insåg igår att vi har ett enormt sovrum?!

vi funderar på att ha <3:anen i sovrummet istället för lite mysbelysning
    sjukt dålig bild. Och min blomma har dött.. buuh.
    men viss blev det fint med stolen där istället? När vi hade bordet där sa la man allting där så det såg alltid ut som hejkomochhjälpmig på det bordet. Så får det stå någon annanstans!



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar