Google

onsdag 22 februari 2012

Overaller?!

Vattentäta overaller som inte går att köra i torkskåp? Vilket snille kom på den idiot idéen? Vi vart ute idag på förmiddagen och alla barnen vart såklart helt dyngsura efter bara 30 sekunder. Alla de underbara vattenpölarna var fantastiskt roliga att leka med kan jag få tala om. Men så nr vi kommer in inser vi att cirkus 1/10 overaller går att torka i torkskåpet. Vilket resulterade i att ingen av barnens overaller hann torka till de skulle gå hem.
Och det jag vill få fram genom detta inlägg är inte om alla barnen som blev kalla och blöta (Stackars pluttisar!) utan om dessa overaller. Hur tänker man när man tillverkar sviiiin dyra overaller som ska hålla extra mycket mot kyla när man inte ens kan torka de i torkskåpet? Idag hann vi vara ute i exakt 15 sekunder innan första barnet ramlade pladask i en vattenpöl. Helt genomvåt. Ska vi inte gå ut då för att barnen inte ska frysa ihjäl? Eller ska vi gå ut och klä de som Michelingubbar?

Tycker synd om barnen. Och de enda overaller som verkar tåla torkskåp var HMs och ICAs. Jag ska tillverka en egen som tål allt. Haha förlåt för lite spyor men tycker synd om alla blöta barn som måste gå hem i kalla/blöta kläder sedan :(

XoXo Emmiis

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar