Google

tisdag 24 april 2012

Ett vän inlägg

Ikväll kände jag att jag behövde skriva ett vän- inlägg. Jag har nämligen en vän som har glidit ifrån mig en bit känner jag. Inte för att någon av oss valt det egentligen utan för att skola, jobb och annat har kommit mellan. Hoppas jag iallafall? Jag behöver denna vännen så otroligt mycket, och jag vet att hon behöver mig. Men ibland orkar man inte, man har inte tid och ibland känner man att man behöver vara ifrån varandra lite. Men man måste hålla i varandra hårt så den vännen man behöver mest inte glider iväg för långt ifrån en.

Mia Lejon nu får vi hålla varandra hårt och inte låta varandra glida längre. Vi har så sjukt mycket roliga minnen tillsammans jag börjar bara skratta jag tänker på det. Vissa saker kan jag inte köpa utan dig, det måste vara du och jag.

Så detta vän- inlägg är ägnat till dig så nu kan du kolla på dessa bilder och skratta! Och på lördag ska vi skratta och busa tillsammans! 


xoxo Emmiis


Getskär

Skolavslutning i 9an

Efter träningen

Fregattens toalett

2 kommentarer:

  1. Det där var jättefint skrivit!! Jag blev alldeles varm inuti och kände att jag nästan blev lessen.
    Ja,ni får verkligen va rädda om varann. Vänner är nåt utav det viktigaste man har!Dessutom har jag egna roliga minnen av er två skrattandes,fnittrandes,skällande över nån lärare eller sjungandes med radion på högsta volym i köket eller nere i dit trärum i källaren.Ha så kul på lördag va ni ska göra!

    SvaraRadera