Google

tisdag 25 oktober 2011

Städmania!

Suck. Nu har vi i princip städat hela tiden sedan Marcus kom hem. Det var ungefär 3-4 timmar sedan. Det börjar likna något här hemma men långt ifrån färdigt kan jag säga. Har fortfarande all disk kvar att göra... Herregud hur kan man ha så mycket disk och skit?! Förstår inte alltså. Min mamma hade typ dött om hon kommit in här nu. Eller ah nu är det ganska okej, hade hon kommit igår å herrejisses. Hon hade fått hjärtinfarkt! Haha.

Imorgon fyller lilla Marcis år. Tänka sig att han blir så stor att han kommer fylla 20 år. Vad det innebär för honom är nog inte mycket mer än att han får gå in på systemet själv och spela på kasino. Karlar alltså, hade jag fyllt 20 så hade jag nog hmm inte gjort mycket mer än det. 20 år är så himla tråkigt? Det finns ju inget mer man kan göra än att gå in på systemet? Innebär detta att alla roliga åldrar är över? Från och med att man fyller tolv börjar man ju räkna ner... 13- tonåring... 15- byxmyndig & moppe... 16- övningsköra... 18- krogen och myndig (WOHO)... 20- systemet... Jag menar vad finns efter det? Ska man bara leva resten av livet och få ångest inför alla kommande födelsedagar?
Jag kommer bara längta till denna födelsedagen och ingen mer. Fyller 19 i år och det är mitt turnummer så jag tycker att jag kan stanna på det året. 20 gör ingenting för när jag bor med Marcis som är det så kan han köpa moaha. Hade varit rätt gött att stanna i 19 års åldern resten av livet... Alla mina barn blir typ 50 och skaffar egna barn men jag är fortfarande 19! Rätt rolig tanke haha.

Marcus och jag ska ta en paus ifrån städandet nu och åka och köpa lite fika inför imorgon. Jag har sagt att jag ska baka men det vettefasen om jag lyckas med till imorgon. Speciellt inte eftersom våran dator har mer eller mindre lagt ner. Vet inte vad det har med saken att göra, jag är mest irriterad.

Vilket konstigt inlägg detta blev. Bara babblar på. Men det får funka det med. Nu ska jag gå innan det blir ännu värre. Skriver nog ett lite mer seriöst inlägg lite senare, med mer fakta om vårt fika och nästa avsnitt av... The real housewives of New Jersey! OMG insåg just att svenska pojkvänsakademin kommer idag! Måste skynda att köpa fika så jag inte missar... 3an kl 21.00 people, missa inte!

PUSS.

Har inte photoshopat... är så här snygg i verkligheten?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar