Google

måndag 31 oktober 2011

Home sweeet home!

Nu så är vi hemma igen. Det har varit en suuperduper mysig helg! Verkligen skitroligt och mysigt att alla träffas tillsammans. Det är inte ofta alla är samlade på samma sätt, nu dröjer det ju till jul och då är alla inte ens med. Så det var himla mysigt att alla kunde komma.

Idag har vi spenderat dagen i Borås. Vi skulle åka allihopa så vi placerar oss i bilen, börjar åka och så ringer telefonen. Då visar det sig att den andra bilen har något fel så de inte vågade köra. Så vi vände, hämtade Caroline och vände nosen mot Borås igen! Fastän det inte blev som vi tänkt så blev det gör mysigt! Fick en massa mystid i baksätet med Melwin så massa pluspoäng där! I Borås blev det lite lunch, massa fönstershopping och en massa springande för Melwins del. Han somnade sedan i bilen, hur söt som helst!

Marcis och jag åkte dubbeldäckare hem sedan haha. Buss alltså. Vi fick låna Carolines busskort så vi bara skulle betala för en men Marcis gick bara på bussen och betalade ingenting... Fuskisar. Inte bra det där men vi slapp betala. Hade varit seeeegish om det kommit kontrollant men vi hade (peppar,peppar) tur den här gången.

Nu ska vi kolla på tv och myysa lite. Även om det har varit en kanonmysig och gooood helg så är det alltid skönt att komma hem. Vi ska snart gå och duscha också.


Hoppas ni har haft en lika myyyyspys helg som jag haft! PUSS.



har tyvärr inte tagit så många bilder i helgen så ni får nöja er med lilla mig haha. 

2 kommentarer:

  1. snygg bild :D och mysig helg :) Love uuuu (L)

    SvaraRadera
  2. Tack så jätte mycket gumman för att du följde med och det var jätte mysigt att ni kunde vara med och fira Melwins 2 års dag :) Massa kärlek till er :) hihi

    SvaraRadera