Google

lördag 15 oktober 2011

Lördagsmys

Vi ska mysa med lördagsgodis och film nu. Vi åkte till Korsvägen nyss och handlade på lyx Ica. Marcus vill egentligen inte att åka dit bara för att det blir så dyrt när vi åker därifrån men idag är det ju lördag. Jag älskar den affären bara för att de har så gott godis och massa annat mumsmums. Fick köpt mitt schampo idag med!

Idag har faktiskt inte gjort någonting alls. Vi vaknade rätt sent och Marcus fortsatte sova. Sedan blev det frukost/lunch/middag och tv. Sen lite mer tv... Sen helt plötsligt vart klockan 8?! Vi har iallafall duschat idag, stolt. Vår frukost/lunch/middag blev macka med ägg. Så himla gott, jag har äntligen fått tummen ur röven och köpt kaviar så nu äter jag det jämt. Iallafall när vi ska ha mysmys.

Nu ska vi kolla på film. Lite oense om vilken men det löser sig nog. Ska nog komma på något haha. Imorgon blir det städ hela dagen så blir nog inte att jag skriver förrän imorgon kväll. Men jag ska försöka få det gjort!

Hoppas ni haft en mer effektiv lördag än vad jag hittills lyckats med. Ska ut på promenix i mörkret sen oxå. Hoppas det inte blir någon skräckis nu bara.. Hihi. Sist vi hade sett skräckis och jag skulle slänga soporna fick jag för mig att det låg ett huvud i sopsaken så jag sprang typ hela vägen hem och slängde igen dörren. Hahah. Snacka om att jag inte ska se skräckisar... Marcus håller fortfarande på och mobbar mig för förra filmen. "Caaaandyyyycaaane...."  Usch säger jag bara.

PUSS.

Så nöjd brukar han se ut när han skrämt mig...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar