Google

söndag 20 maj 2012

Nu ska vi se...

Har sköljt ur håret och borstat det så att det är alldeles blankt och fint. Det ser ut som resultatet blev hyfsat bra faktiskt. Har nästan ingen färg alls på varken halsen/nacken eller i ansiktet. Imponerande tycker då jag eftersom jag hade färg överallt innan jag hoppade in i duschen. Nu hinner jag ju tyvärr inte se hur det blev eftersom jag ska skutta i säng så jag får se hur det torkade resultatet blev imorgon bitti. Spänningen är oliiiiidlig. 


Jag är sjukt trött känner jag. Det ska bli riktigt skönt att få krypa i säng och mysa lite med Marcus. Imorgon blir det ju jobb så då ska man inte vara trött. Får se till att jag somnar inte allt för sent nu så jag somnar över lunchen imorgon.

Marcus läste precis på bigbrother.se att det var Rodney som fick lämna. Jag blev faktiskt rätt så förvånad, trodde verkligen att både Hanna J (som är en av mina favoriter) och Amandus skulle få gå först men det var ju bra att han åkte. Han provocerade både Hanna och Marcelo för mycket tyckte jag. Hoppas däremot att Amandus åker nästa vecka så man får se lite mer av Camilla.

Men nu ska jag verkligen sova. Bara borsta tänderna och sen straaight to bed!
xoxo Emmiis


Ser ganska bra ut va..?


1 kommentar: