Google

söndag 27 maj 2012

Bästa mamman på jorden

Hemkommen efter en supermysig eftermiddag med mamma och lillebror. Det är inte ofta vi träffas bara vi tre när det bara är för att ha mysigt och umgås. Vi brukar ofta ses när vi kommer och hälsar på i Stora Höga eller när de kommer ner hit. Denna eftermiddagen käkade vi först middag och bara satt och pratade, sedan tog vi oss en sväng neråt hamnen och satt där och mös några timmar. Det var supermysigt att bara kunna sitta och prata, ingenting som kommer och avbryter och ingen stress att skynda sig att avsluta sina meningar. Vi kunde sitta och bara vara med varandra. Det är detta familj innebär!

Jakob på Jensen's
Mamma på Jensen's
Jag på Jensen's
Våran mat
Kan man ha en bättre mamma än våran? Hon finns där när det behövs (även när det inte gör det) och skulle ställa upp i vilken situation som helst. Att ha en mamma som min supermamma är det svårt att hitta många som har, vi tre barn har haft tur. Även om vi ibland stör oss på henne så vet vi att hon även stör sig på oss så ordningen är återställd!

Hon har alltid ställt upp och berättat hur mycket hon älskar oss. Hon har inte fattat ett enda beslut av egoistiska skäl i hela sitt liv. Jag känner ingen människa som min mamma, hon är den bästa som finns och hon skulle klara av allt. Hon är min egen super- mom!
Alla säger ju att deras mammor är bäst, men tyvärr släng er i väggen för här kommer min mamma och hon slår det bästa!

Jag älskar dig mamma, tack för att du alltid har funnits där för mig (och finns!). Du är den bästa man kan ha.
Puss!

xoxo Emmiis


Jag, mamma <3, mormor




1 kommentar:

  1. Älskade lilla strumpa! Jag älskar dej oxå och vet dessutom att du alltid finns för mej och alla andra som du har nära. Tack för att du är du och kämpar på! Vilken mysig Mors Dag,bättre än så kan man inte ha det! Så himla skönt att bara få vara ibland.ÄLSKAR DEJ! (och dina endfödda bröder så klart)

    SvaraRadera